Spread the love

KB penzijní společnost se zavázala, že do konce roku 2025 bude penzistům poskytovat „státní příspěvky“ ve formě „Věrnostní odměny“. Tento krok byl podniknut v reakci na změny v legislativě týkající se doplňkového penzijního spoření a penzijního připojištění.

Od 1. 7. 2024 dojde k úpravě pravidel pro vyplácení státních příspěvků, což ovlivní všechny účastníky. Zvláště výrazně negativně to pocítí osoby s přiznaným starobním důchodem, kvůli zrušení státních příspěvků pro tuto skupinu.

Státní příspěvek je vnímán klienty jako jedna z hlavních výhod spoření na penzi. Proto budeme našim klientům do konce roku 2025 připisovat čtvrtletní věrnostní odměnu ve výši státních příspěvků dle pravidel platných do 30. 6. 2024.

Podmínkou je, aby měl účastník naspořenou částku na smlouvě alespoň 500 tis. Kč a nadále si pravidelně spoří alespoň 300 Kč měsíčně. V případě, že bude zůstatek na smlouvě nižší, může být i navýšen mimořádným vkladem.  Věrnostní odměnu mohou získat i klienti, kteří si smlouvu převedou do KBPS od jiné penzijní společnosti. Odměna bude vyplacena automaticky všem klientům splňujícím podmínky.

Podmínky věrnostní odměny naleznete na www.kbps.cz

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *