Spread the love

Skupina ČSOB oznámila novou ambasadorku pro svou prémiovou značku ČSOB Premium. Je jí Ester Ledecká, světově proslulá sportovkyně, která inspiruje svou jedinečnou všestranností, nadšením a úspěchy.

„Ester Ledecká je nejen skvělá sportovkyně, ale i výjimečná osobnost, která jde do všeho vždy naplno. Její vášeň pro to, co dělá, a schopnost vítězit ve všech disciplínách, kterým se věnuje, zrcadlí hodnoty, na kterých stojí ČSOB Premium. Jsme velmi rádi, že se Ester rozhodla stát se součástí našeho týmu,“ říká Přemysl Hanzelka, ředitel pro oblast ČSOB Premium ve skupině ČSOB.

ČSOB Premium je unikátní služba, která klientům nabízí nejen špičkové bankovní a pojišťovací produkty, ale také výhody pro volný čas a zábavu pro celou rodinu. „Nabízíme komplexní řešení, která podporují nejen finanční stabilitu, ale i kvalitní životní styl. Sázíme na vypilovanou techniku. Premium existuje už několik let a zejména v posledních měsících dosahuje výkonů srovnatelných s výkony sportovními. Klientovi jdeme naproti s opravdu individuální obsluhou a exkluzivními službami, aby se plně mohl soustředit jen na úspěch ve své disciplíně. V tom vidíme velké propojení s příběhem Ester Ledecké,” doplňuje Hanzelka.

Českou reprezentantku v alpském lyžování a snowboardingu bude ČSOB provázet celou zimní sezonou, až do léta příštího roku. „ČSOB Premium vnímám jako partnera, který mi umožňuje soustředit se na to, co je pro mě důležité. Ať už jde o závodění, rodinu, bydlení nebo cestování, mám za zády tým profesionálů, který se postará o vše ostatní,“ dodává ke spolupráci Ester Ledecká.

Edit Ledecká ambasadorkou ČSOB Premium

By admin

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *