Spread the love

Digitální banka mBank krátce po uvedení platebních prstenů přináší jako první v České republice i platební náramky.

Ve spolupráci s partnery Mastercard a Niceboy propojuje výjimečný design s maximální praktičností. Elegantní náramky jsou dostupné v sedmi variantách a dokonale doplní každý outfit. Svým nositelům umožní užívat si svobodu při placení, aniž by museli vytahovat peněženku nebo mobilní telefon. Hodí se tak například na společenské akce, do divadla, na koncert nebo na večírek.  

„Platební prsteny vzbudily u našich klientů velký zájem, což dokládá více než 120 tisíc transakcí provedených právě prstenem v Česku za první tři měsíce od uvedení na trh. V srpnu se tato novinka zařadila už na třetí místo v pomyslném žebříčku oblíbenosti nositelných platebních zařízení (včetně chytrých hodinek). S platebními náramky se chceme posunout ještě o úroveň výše a ukázat, že praktický platební nástroj může být zároveň luxusním a elegantním doplňkem ideálním pro situace, kdy se nehodí mít u sebe telefon, peněženku nebo chytré hodinky,“ říká Martin Podolák, zástupce generálního ředitele mBank Česká republika pro oblast produktového a segmentového managementu. 

Platební náramky Niceboy ONE Infinity by Furiosa jsou dostupné na eshopu Niceboy v sedmi nadčasových barevných provedeních a ve velikostech XS až XL. Nikdy se nevybijí, jsou vodotěsné a v případě ztráty je lze snadno deaktivovat prostřednictvím aplikace v mobilním telefonu. Svým majitelům poskytují jistotu, že budou mít své finanční prostředky doslova po ruce, kdykoli je to potřeba. Náramky fungují pouze s platebními kartami Mastercard vydanými u mBank.

„Lidé chtějí platit jednoduše, pohodlně a zejména tím, co mají přirozeně u sebe. Není tedy divu, že počet plateb mobilem, hodinkami a další nositelnou elektronikou se za poslední tři roky ztrojnásobil. Díky technologii tokenizace dnes umíme vytvářet digitální otisky platebních karet prakticky v jakémkoli zařízení a využívání tokenů navíc ještě více posiluje bezpečnost transakce tím, že v ní vůbec nefiguruje reálné číslo karty. Platební náramky představují po prstenech další vzrušující krok v tomto vývoji a těším se na odezvu od zákazníků,“ doplňuje Jana Lvová, generální ředitelka společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko. 

„V Niceboy dobře rozumíme tomu, jak chytré doplňky mohou lidem zpříjemnit každodenní život. Jsem hrdý na to, že spolu s našimi partnery přinášíme smysluplné inovace, které jsou nejen technologicky vyspělé, ale díky zapojení českých designerů také krásné. Spolupracujeme s mladou designovou značkou Furiosa, která k výrobě korálkových náramků používá nejkvalitnější polodrahokamy a minerální kameny z celého světa. Výsledkem je unikátní produkt, který v sobě spojuje funkčnost, technologie a exkluzivitu,“ uzavírá Michal Čarný, CEO společnosti Niceboy.

mBank a Mastercard dlouhodobě přinášejí novinky, které zvyšují komfort při placení. Nejnověji například můžete zaplatit za palivo, aniž byste museli opustit svůj vůz. Tuto novinku umožňuje služba Pay to Fuel, kterou do Česka přinesla Škoda Auto a je dostupná v síti čerpacích stanic OMV. V zahraničí již úspěšně funguje v Belgii, Dánsku, Lucembursku, Německu, Rakousku, Švýcarsku, Španělsku a nyní i v České republice.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *