Spread the love

Investown, česká investiční platforma, překonala hranici 5 miliard korun v proinvestovaných prostředcích. Společnost, umožňující zhodnocení peněz díky skupinovému investování do nemovitostí, má za sebou nejlepší měsíce od svého vzniku.

Jen během letošních prázdnin zde investoři proinvestovali více než 728 milionů korun a na výnosech jim bylo vyplaceno přes 45 milionů korun. V červenci také platforma zaznamenala milník 100 000 investorů, což jen potvrzuje rostoucí důvěru ve značku a její služby. Průměrný výnos na platformě dnes dosahuje 10,23 %, což je výrazně nad průměrem tradičních spořicích účtů.

Nejlepší měsíce v historii společnosti

Na Investownu jsme překonali hranici proinvestovaných 5 miliard korun. Přičemž ještě nedávno jsme slavili hranici čtyř miliard a o pár týdnů později jsme se přehoupli o další miliardu. Jsem rád, že investoři věří našim službám,“ říká CEO Investown Alan Pock.

Podle Pocka stojí za úspěchem platformy kombinace jednoduchosti použití, dostupnosti i pro malé investory a neustálých inovací. „Nemovitosti patří mezi nejstabilnější komodity, do kterých se vyplatí investovat. Dávno už nejsou jen pro milionáře. Naší platformou umožňujeme investice již od 500 korun, což otevírá dveře širokému spektru investorů. Neustále vylepšujeme uživatelskou stránku naší platformy, aby investování bylo co nejjednodušší,“ dodává Pock.

Zdroj aktuálních dat: https://www.investown.cz/statistiky

 

By admin

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *