Nicolas Mucherl
Spread the love

Dozorčí rada VIG rozhodla o jmenování Christopha Ratha zastupujícím členem představenstva VIG s účinností od 1. září 2024. Krok přichází spolu s personálními a strukturálními změnami ve stávající organizační struktuře holdingu VIG.

Nicolas Mucherl se stal nástupcem Christopha Ratha ve funkci CFO (Chief Financial Officer) českých společností Kooperativa a ČPP a předal tak svou stávající funkci ředitele Plánování & controllingu v holdingu VIG. Zároveň byl Nicolas Mucherl od 1. 7. 2024 zvolen členem představenstva Kooperativa a ČPP. S výjimkou oblasti zajištění přebral do své působnosti rezorty Christopha Ratha.

Christoph Rath zůstal do 31. 8. 2024 členem představenstva Kooperativy a ČPP, kde byl zodpovědný za oblast zajištění. Od 1. 9. 2024 připadla oblast zajištění Nicolasi Mucherlemu.

Hartwig Löger, GENERAL MANAGER (CEO) VIG, k personálním a strukturálním změnám řekl:

„Jménem představenstva blahopřeji našim kolegům k jejich novým rolím a přeji jim vše nejlepší a trvající úspěch na těchto pozicích! Mám radost, že Nicolas Mucherl převezme funkci CFO v České republice, kde uplatní svou vysokou odbornost a vynikající znalost českých společností.“

 

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *