Spread the love

Zájem českých domácností i firem o financování ojetých vozů rychle stoupá. Potvrzují to údaje společnosti Volkswagen Financial Services (VWFS), podle kterých počet uzavřených smluv vzrostl od začátku letošního roku o 35 %.

„Zákazníci oceňují především benefity, které jsou s pořízením ojetého auta od VWFS spojené,“ říká Vratislav Strašil, jednatel Volkswagen Financial Services. „Jde například až o tři servisní prohlídky v autorizovaných servisech nebo přezouvání pneumatik zdarma. Největší zájem mají klienti o modely značky Škoda.“ 

Jednatel Volkswagen Financial Services Vratislav Strašil
Pro zákazníky jsou připraveny ojeté vozy z programu Škoda Plus a Das WeltAuto. Pocházejí od autorizovaných dealerů Škoda, Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, což znamená, že prodejci o vozidle vědí vše. Díky interním systémům znají jejich historii, servisní a svolávací akce a dokáží je zákazníkovi srozumitelně vysvětlit. Díky tomu se podařilo zvýšit povědomí o výhodách financování ojetin a počet uzavřených smluv tak výrazně narostl.

 

Nejoblíbenější jsou škodovky, financovat lze CHYTŘE
Mezi zákazníky je největší zájem o modely Škoda, které tvoří přes 70 % všech ojetin. Pro financování získává rostoucí popularitu produkt CHYTŘE, který je ideální pro ty, kdo chtějí mít nízké měsíční splátky a možnost vyměnit auto po určité době za jiné.
Zákazník si na začátku zvolí výši úvěru, výši poslední splátky a délku úvěru. Splátky jsou ve stejné výši mimo poslední navýšené splátky, kterou si může nastavit v rozmezí 20–60 % vstupní ceny vozu, čímž výrazně sníží dopad na výši měsíční splátky. Na konci se klient sám rozhodne, jak s poslední splátkou naloží: zaplatí ji jednorázově ze svých úspor, vůz prodá dealerovi a ze získaných prostředků uhradí poslední splátku nebo její část, anebo požádá o rozložení poslední splátky do delšího období a vůz dále splácí.

Servisní prohlídky zdarma
Výhodným financováním atraktivní nabídka společnosti Volkswagen Financial Services zdaleka nekončí. Zákazníci totiž zároveň získávají až tři servisní prohlídky zdarma. „Servisní prohlídky provádíme pouze v našich autorizovaných servisech a garantujeme tak použití náhradních dílů nejvyšší kvality. Po dobu financování tak klient nemusí řešit rostoucí cenu práce nebo materiálu. Nabízíme také prodlouženou záruku nebo přezutí pneumatik zdarma,” doplňuje Vratislav Strašil.

Ani po skončení financování nemusejí řidiči ojetého i nového vozu zůstat bez vysoké kvality servisu předepsaného výrobcem. S produktem Servisní prohlídky si mohou údržbu maximálně zjednodušit, a to v autorizovaných servisech za výhodných a transparentních podmínek. Navíc si servis mohou objednat on-line z pohodlí domova. Oproti podobným nabídkám na trhu je služba výjimečná svojí jednoduchostí a dostupností, protože síť autorizovaných servisů koncernu Volkswagen je nejširší na českém trhu.

Evropský unikát 
Model financování ojetých vozů, který nabízí společnost Volkswagen Financial Services, je unikátní jak v Česku, tak v celé Evropě.

Služby jako jsou servisní prohlídky v autorizovaných servisech nebo přezouvání pneumatik, jsou typické pro nová vozidla. My ale vnímáme zvýšenou poptávku našich zákazníků, a proto jsme se rozhodli jim vyjít vstříc a tyto benefity nabízíme také při pořízení ojetých aut.  Rádi bychom se posunuli do pozice lídra na poli doplňkových služeb v rámci financování ojetin a věříme, že právě naslouchání zákazníkům a individualizace našeho portfolia je do budoucna krok správným směrem,” uzavírá Ondřej Němec, brand manažer pro ojeté vozy z Volkswagen Financial Services.

Zdroj: Volkswagen FS

By admin

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *