Spread the love

ČSOB Leasing transformuje katalog ze světa auto – moto také do e-verze. Změna má nabídnout klientům větší a zajímavější benefity.

„Jedná se o inovativní krok, kdy ČSOB Leasing ve spolupráci se svými partnery nabízí klientům ČSOB výhodné nabídky, a to z pohodlí aplikace ČSOB Smart. Díky této novince se našim klientům otevírá cesta k vysněnému vozu, neboť přes mobilní bankovnictví získají větší výhody než při běžné návštěvě autosalonu,“ vysvětluje Josef Vajsejtl, generální ředitel ČSOB Leasing.

Z Katalogu se stane eKatalog

Katalog klientských výhod ČSOB Leasing obsahuje nadstandardní slevy, atraktivní úroky, pestrou nabídku služeb operativního leasingu a mnoho dalšího.

V průběhu druhého kvartálu byl Katalog k dispozici výhradně ve formě PDF na webových stránkách společnosti.

Třetí kvartál přinese významné rozšíření distribuce. Nově se eKatalog stane součástí mobilního bankovnictví ČSOB Smart, které v tuto chvíli využívá více jak 1,3 milionu klientů.

ČSOB Leasing je největší leasingovou společností na českém trhu. Poskytuje financování a pojištění osobních a užitkových vozidel, těžké dopravní techniky, strojů a zařízení i dalších movitých věcí. Paleta finančních produktů je široká a nabízí klientům komplexní služby. Optimalizace a digitalizace procesů a služeb jde ruku v ruce s vývojem a vylepšováním stávajících produktů.

Zdroj: Monika Hořínková, mluvčí ČSOB Group

By admin

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *