Spread the love

Insolvenční správkyně JUDr. Jiřina Lužová dnes oznámila zahájení výběrového řízení na prodej další části hmotného movitého majetku náležejícího do majetkové podstaty Sberbank CZ, a.s. v likvidaci.

Předmětem nabídky jsou počítačky bankovek a mincí, UV testery, časové trezorové pokladny a nábytek z bývalé pobočky I. P. Pavlova. Vypořádání prodeje se očekává do konce června 2024.

K prodeji další části hmotného majetku banky přistupuje insolvenční správkyně v rámci procesu zpeněžení majetkové podstaty Sberbank CZ, a.s. v likvidaci (dále jen „Sberbank CZ“). Předmětem prodeje jsou počítačky bankovek a mincí, UV testery, časové trezorové pokladny a nábytek z bývalé pobočky I. P. Pavlova. Cenovou nabídku je možné podat na celek nebo na produktové balíky. Přehled prodávaného majetku včetně způsobu a podmínek vyjádření zájmu o účast v tomto výběrovém řízení jsou zveřejněny na stránkách www.sberbank.cz v sekci Ostatní Dokumenty / Prodej hmotného majetku a na internetových stránkách www.ak-luzova.cz.

Potenciální uchazeči o koupi výše uvedeného hmotného majetku musí vyjádřit svůj zájem o účast ve výběrovém řízení. Na základě vyjádření zájmu a splnění stanovených podmínek budou zájemci oprávněni podat nabídku na odkup majetku.

Insolvenční správkyně si vyhrazuje právo prodej hmotného majetku kdykoliv změnit, ukončit či přerušit.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *