Martin Jarolím
Spread the love

Skupina ČSOB nabízí ode dneška výhodnější podmínky klientům, kteří ji používají jako hlavní banku pro své finanční potřeby. Zákazníci, kteří aktivně využívají účet a platí kartou, budou moci získat výhody v podobě bonusové sazby na spořicím účtu, odměny ke stavebnímu spoření či k investici a nižšího úroku u spotřebního úvěru a hypotéky. 

„V ČSOB chceme jít klientům naproti. Velice si vážíme toho, když u nás mají účet, na který si posílají příjem, platí naší kartou a využívají naše mobilní bankovnictví. Považujeme za férové, abychom těmto klientům nabízeli nejlepší podmínky u našich produktů a služeb. Děkujeme jim tím za to, že jsou s námi a že si nás vybrali jako svou hlavní finanční instituci. Vzhledem k šíři naší nabídky i dostupnosti jsme schopni se postarat o jejich veškeré finanční potřeby takzvaně pod jednou střechou. Navíc jsme jedinou bankopojišťovací skupinou na českém trhu. Umožňuje nám to propojovat svět bankovních a pojišťovacích služeb. Klientům, kteří aktivně využívají účet, tak do budoucna nabídneme výhodnější podmínky i v oblasti pojištění,“ uvádí Martin Jarolím, člen představenstva ČSOB a vrchní ředitel pro retail.

Výhody za aktivitu najdou klienti ve svém mobilním bankovnictví ČSOB Smart, prostřednictvím virtuální asistentky Kate a na webu csob.cz/vyhody. V aplikaci ČSOB Smart dotazem na Kate také zjistí, zda již na výhody za aktivitu mají nárok. Aktivitou se v tomto případě rozumí příjem na účet ve výši alespoň 15 000 Kč a 5 plateb kartou, u klientů ve věku 18 až 26 let jsou to pouze karetní transakce. Výhody za aktivitu se budou postupně rozšiřovat. Nyní mezi ně patří sazba až 5 procent ročně na spořicím účtu nebo odměna až 2 520 korun k novému stavebnímu spoření. Investující klienti mohou zase získat odměnu ve výši až 2 procenta z celkového ročního objemu nových pravidelných investic. V případě úvěrů na bydlení získají slevu 0,3 procenta z vyhlašované úrokové sazby na novou hypotéku nebo slevu 10 procent z úroku na nové půjčky.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *